dsc_5643Zao Park s-a nascut din dragoste pentru copilarie si jocurile ei,  din dorinta de a ne incarca zilnic cu inocenta, buna dispozitie si energie de la cei mici.
Vrem sa credem ca numarul copiilor fericiti a crescut odata cu aparitia Zao Park si ca am contribuit si noi la bucuria lor!
Haideti sa fim din nou copii, dragii nostri!

Locul de joaca este impartit dupa un principiu simplu dar foarte eficient, pentru cei mici cat si pentru cei mari: arhitectii nostri au aplicat filozofia ZEN, incepand cu constructia cladirii si terminand cu spatiul de joaca si relaxare. Astfel, am urmarit ca totul sa vina de la sine, fara piedici estetice sau functionale pentru parinti si copii. In acest mod au luat nastere zonele de interes si pozitionarea lor; vorbim de receptie, loc de joaca pentru copii pana in patru ani, scena pentru ca cel mic sa sa simta cel mai important personaj al serii, zona pentru cei pana in 9 ani, cu statii playstation, mese de futsbol , cos de baschet si alte puncte de interes. Pe toata lungimea locului de joaca exista spatii unde parintii pot servi masa, sau o cafea si isi pot urmari in liniste copiii de care noi avem atata grija!

Va asteptam cu drag in lumea Zao Park, locul unde copilaria este la ea acasa!