summer-play-daystop10badge

SURPRIZA VERII!

Pentru că vrem să ne bucurăm din plin de sezonul însorit, v-am pregătit un spațiu de joacă inedit pe tărâmul ZAO. Mai mare, mai distractiv și în AER LIBER. Astfel, am luat toate măsurile ca întreaga familie să se bucure de cele mai distractive atracții menite să aducă zâmbetul pe buzele celor mici, dar și celor mari! Mai jos, puteți descoperi un top al activităților care vă așteaptă la locul de joacă exterior.

1. Exathlon junior

Am adus provocarea verii, pentru toți micuții motivați de spiritul competiției: traseul de Exathlon Junior! Cățărări, obstacole și multe zâmbete împărtășite. Sunteți gata de întrecere?

DSC_8538

2. Castelul ZAO

Ca în orice tărâm de basm, castelul ZAO este locul în care magia se împletește cu miracolul copilăriei. Regi, regine, vrăjitoare sau zmei, cu toții sunteți invitații noștri!

DSC_8393

3. Căsuța din copac

Un loc de povești, joculețe și noi prietenii înfiripate – aceasta este Căsuța din copac. Aici, micuții se pot strânge și pune la cale planurile pentru această vară de care își vor reaminti cu multă nostalgie.

DSC_8574

4. Foosball uman

Ne-am hotărât să adaptăm jocul de foosball la sezonul călduros. Cum? Simplu: Mărim experiența acestui joc îndrăgit astfel încât toți membrii familiei să participe. Aer liber, goluri multe și distracție maximă!

DSC_8525

5. Atelierele copilăriei

Copilul tău dă dovadă de multă creativitate? Perfect! Cu acest lucru am pornit la drum când ne-am decis să aducem noi jocuri și activități menite să-i provoace pe copii atunci când vine vorba de gândire creativă.

DSC_8612

6. Peretele de catarat

URS08862

7. Tenis de masă

Hai la un ping-pong! Așa începe provocarea. Un sport pentru cei mici, dar și pentru cei mari adus cu drag, în aer liber, pe tărâmul ZAO.

URS08732

8. Șut la țintă

Câteodată, un fotbal sănătos nu strică. Dar haideți să-l facem și mai distractiv! De această dată, trebuie să tragi la țintă. Accepți provocarea?

DSC_8677

9. Terasă

Fiind unul dintre cele mai mari locuri de joacă în aer liber, știm că, la un moment dat, veți avea nevoie de redobândirea energiei. Asta ne-am propus prin amenajarea terasei noastre: răcoritoare multe și un meniu special adresat sezonului cald.

DSC_8458

10. Tiroliană

URS08810

10 + 1. Trambulină

URS08926

10 + 2. Scenă

URS08978

10 + 3. Carusel

URS08933

Plus multe alte distracții… 

logosmall