News Feed

petreceri exterior zao galerie 1 90x80
serbari zao galerie 3 90x80

Distracția Zao

Distracția nu se oprește niciodată

Zao Park s-a născut din dragoste pentru copilărie și jocurile ei, din dorința de a ne încărca zilnic cu inocență, bună dispoziție și energie de la cei mici. Vrem să credem că numărul copiilor fericiți a crescut odată cu apariția Zao Park și că am contribuit și noi la bucuria lor! Locul de joacă este împărțit după un principiu simplu dar foarte eficient, pentru cei mici cât și pentru cei mari: arhitecții noștri au aplicat filozofia ZEN, începând cu construcția clădirii și terminând cu spațiul de joacă și relaxare atât interior cât și exterior. Astfel, am urmărit ca totul să vină de la sine, fără piedici estetice sau funcționale pentru părinți și copii. În acest mod au luat naștere zonele de interes și poziționarea lor.

Zao Park a fost creat pe baza a trei principii:

 • Stil de viata activ,
 • Distractie
 • Familie
Zao Park a fost creat pe baza a trei principii: Stil de viață, Distracție și Familie. Poți vedea cum aceste valori se regăsesc în joaca micuților pe tot parcursul aventurii ce îi așteaptă în parcul nostru de distracții, Zao.

Zao Park Interior

Indiferent de vârstă, greutate sau abilități, toți copiii se pot bucura de o sănătate îmbunătățită. Cu cât va face mai multă activitate fizică, cu atât copilul tău se va simți mai bine.

Astfel, am amenajat întreaga structură interioară de joacă, care include zona pentru escaladat și arena Laser Tag, locul perfect pentru a trăi momente la fel de nebune ca cele din Valorant sau Call of Duty. Iar labirinturile interactive dispuse pe două nivele îți dau ocazia să fii eroul propriilor tale aventuri.

Să se distreze este un lucru extrem de important pentru copilul tău. De-a lungul parcului Zao, copilul tău va întâlni diverse jucării interactive gata să-i stimuleze creativitatea. Descoperă distracția la maxim cu locul de joacă modular, unde imaginația va prinde aripi în parcoul de trambuline, unde cei mici pot sări și se pot bucura de momente pline de adrenalină alături de prieteni, iar zona toddler va captiva cu o piscină plină de bile colorate și seturi de jucării plastice.

Pentru cei mai curajoși, locul de joacă modular pe 3 niveluri este locul ideal. Ei vor putea escalada, se vor strecura prin tuneluri și vor depăși obstacolele, descoperind noi provocări și câștigând încredere. Descoperă această oază de distracție și creativitate unde copiii își pot dezvolta abilitățile, socializa și se pot bucura de aventuri fără sfârșit!

Zao Park îi permite copilului să petreacă momente de calitate alături de familie și prieteni, în care aceștia se pot cunoaște și mai bine. Încurajăm membrii familiei să ia parte la joaca micuților, indiferent că se implică în activitățile recreative ale acestora sau pur și simplu stau în zona de mese și sunt alături de ei la fiecare pas.

Ne bucurăm de singurul cinematograf 7D și realitate virtuală din Oltenia, locul unde ficțiunea prinde viață cu efecte parcă rupte din realitate. O aventură cinematică pentru întreaga familie!

De-a lungul timpului, Zao Park a fost locul magic al micuților tăi și gazda celor mai frumoase evenimente. Fie că vorbim de zile de naștere, serbări de final de an școlar sau petreceri de Crăciun, aceștia au avut parte de momente de neuitat, care fac din copilăria lor cel mai frumos moment al vieții. Pentru că vrei să-i impresionezi cu un tort mai mare, un cadou potrivit și momente de care să-și amintească mult timp de acum încolo. Bineînțeles că asta implică și un stres pe măsură. De aceea, Zao Park este aici!

 • Cinema 7D & VR
 • Super Modular
 • Laser Tag
 • Perete de cățărat
 • Trambulină
 • Labirint
 • Scenă pentru vedete
 • Play Station 4
 • Zona Toddler
 • Mese Futsbol
 • Loc de joacă pentru copiii până în 4 ani
 • Zonă pentru copii până în 12 ani

În interior avem o suprafață de 1000 m2 și vorbim de recepție, loc de joacă pentru copii până în 4 ani, scenă pentru ca cel mic să se simtă cel mai important personaj al serii, zonă pentru cei până în 12 ani, cu stații PlayStation, perete de cățărat, Laser Tag, cinema 7D și VR, mese de fotbal, un modular pe trei nivele cu multe obstacole, și alte puncte de interes. Pe toată lungimea locului de joacă există spații unde părinții pot servi masa cu preparate gătite în propria bucătărie, sau o cafea și își pot urmări în liniște copiii de care noi avem atâta grijă!

service
service

Zao Park Exterior

Pentru că vrem să ne bucurăm din plin de sezonul însorit, v-am pregătit un spațiu de joacă inedit ce se întinde pe o suprafață de 4000 m² mai mare, mai distractiv și în AER LIBER.
Astfel, am luat toate măsurile ca întreaga familie să se bucure de cele mai distractive atracții menite să aducă zâmbetul pe buzele celor mici, dar și celor mari!

Mai jos, puteți descoperi un top al activităților care vă așteaptă la locul de joacă exterior.

Exathlon junior
Am adus provocarea verii, pentru toți micuții motivați de spiritul competiției: traseul de Exathlon Junior!

Cățărări, obstacole și multe zâmbete împărtășite.
Sunteți gata de întrecere? Castelul ZAO Ca în orice tărâm de basm, castelul ZAO este locul în care magia se împletește cu miracolul copilăriei. Regi, regine, vrăjitoare sau zmei, cu toții sunteți invitații noștri!

Tenis de masă
Hai la un ping-pong! Așa începe provocarea. Un sport pentru cei mici, dar și pentru cei mari adus cu drag, în aer liber, pe tărâmul ZAO.

Șut la țintă
Câteodată, un fotbal sănătos nu strică. Dar haideți să-l facem și mai distractiv! De această dată, trebuie să tragi la țintă. Accepți provocarea?

Perete cățărat
Micii cățărători se vor întrece și vor păși în universul galaxiilor cu cel mai bun prieten.

Tiroliană
Testează-ți limitele și simte adrenalina pe super tiroliana Zao Park, unde micuții cu vârste între 4 și 12 ani pot zbura pentru câteva clipe.

Trambulină
Imaginația va prinde aripi în parcul de trambuline, unde cei mici pot sări și se pot bucura de momente pline de adrenalina alături de prieteni.

Tobogane gonflabile
Invită toți prichindeii în lumea fantastică a magiei! Culorile vibrante și design-ul captivant fac senzație printre cei mici! Toboganul de 10 m înălțime îi face pe cei curajoși să simtă adrenalina la cote maxime.

Taur Rodeo
După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare a ajuns și pe tărâmul Zao, unde este pregătit de noi aventuri cu micuții noștri.

Terasă
Fiind unul dintre cele mai mari locuri de joacă în aer liber, știm că, la un moment dat, veți avea nevoie de redobândirea energiei. Asta ne-am propus prin amenajarea terasei noastre: răcoritoare multe și un meniu special adresat sezonului cald cu preparate din bucătăria proprie.

 • Exathlon junior
 • Castelul ZAO
 • Tenis de masă
 • Șut la țintă
 • Perete de cățărat
 • Tiroliană
 • Trambulină
 • Topogane gonflabile
 • Taur Rodeo
 • Terasă
 • Zonă picnic
 • Distracție pe iarbă verde

Motto-ul nostru este: Copii fericiți, părinți și mai fericiți. Zao Park este cel mai mare loc de joacă interior și exterior din zona Olteniei având o suprafață de 1000 m² interior și 4000 m² la exterior, acesta deține singurul cinema 7D și Realitate Virtuală din această zonă.