News Feed

petreceri exterior zao galerie 1 90x80
serbari zao galerie 3 90x80

Distracție și mișcare în natură

Cum să facem joaca în natură mai interesantă?

Jocurile în aer liber dezvoltă abilitățile motorii, inclusiv coordonarea, echilibrul și agilitatea prin numeroasele metode de joacă care le provoacă mușchii, oasele și rezistența fizică.

Copiii de azi petrec foarte multe ore în fața gadgeturilor și au tendința de a schimba jocul activ în aer liber cu un stil de viață sedentar, ceea ce în timp duce la consecințe grave asupra sănătății și bunăstării lor generale.

 Pentru că știm ce înseamnă misiunea de părinte, și pentru că vrem să promovăm mișcarea și jocul, comunicarea și prietenia și milităm pentru sănătatea copiilor atât fizică, cât și emoțională, am creat locul și mediul perfect pentru ca toate condițiile să fie îndeplinite.

Copiii pot gusta din plin fiecare experiență, cățărându-se pe zidul nostru colorat, parcurgând traseul cu tiroliană, tăvălindu-se și mergând desculți prin iarbă și adunând frunze, ceea ce îi face pe micuți să uite de orice altă tentație (telefoane, tablete, jocuri virtuale).

Atât de puțin le trebuie copiilor să fie fericiți, să fie liberi, să alerge, să nu aibă granițe, să nu le stabilim limite clare, să îi lăsăm să se manifeste exact cât vor fără să le punem opreliști și să îi disciplinăm inutil, prea des, prea insistent.

Zao Park îi permite copilului să petreacă momente de calitate alături de familie și prieteni în care aceștia se pot cunoaște și mai bine.

Încurajăm membrii familiei să ia parte la joaca micuților, indiferent că se implică în activitățile recreative ale acestora sau pur și simplu stau în zona de mese și sunt alături de ei la fiecare pas.